20 Mayıs 2012 Pazar

Erzincan Rehberi Hakkında

Erzincan Rehberi Hakkında - erzincanrehberi.com

Her şeyin hızla geliştiği ama bilişimin hepsinden daha hızlı ve daha değişken bir gelişim gösterdiği çağımızda, temel sorunlardan biri haline gelen “zaman ihtiyacı” internet tabanlı bilgi edinme gayretini azami seviyelere çıkarmış ve interneti doğal seyri içinde hayatın vazgeçilmez öğelerinden biri haline getirmiştir.
Gündelik hayatın içerisinde, adeta sanal bir mücadele verilmektedir. İnsanlar bu mücadeleye doğru ve yeterli donanımlarla katılmak istemektedirler. Telefon ve internet ağlarının insanları bir yerlere yetiştirebildiği ya da geciktirdiği gerçeğinden yola çıkarak bir çözüm arayışına giren, bilgi ve deneyimlerini bu yolla hizmete dönüştürmek isteyen Erzincan Rehberi yöneticileri, sade, anlaşılır ve insanların zaman kaybı yaşamayacağı bir portalla Erzincan halkının ekranına çıkma vazifesini üstlenmişlerdir.

Erzincan Rehberi'nin farklılığı?

Rehber denildiğinde akla ilk gelenden öte; Erzincan Rehberi, başta Erzincan İş Rehberi olmak üzere güncel haber, kültür sanat, spor ve daha birçok konuda gündemi takip eden, kendi iç dinamiklerinden yola çıkarak yeniyi en yeniye götürme çabasına girmiştir. ‘hizmet etmek’ gayesini yeni ilke ve prensiplerle yeniden yorumlamış, gözünü yirmi birinci yüzyılın iletişim ve bilişim burçlarına dikmiş ve son noktayı hedef belirleyerek ilk adımını atmıştır.
Özgüven – özveri – özkaynak prensibinden hareketle faaliyet hayatına başlayan Erzincan Rehberi, iddiasını ispatlamak hususunda, sektörüne olan inancını referans göstermekten imtina etmemektedir. Erzincan Rehberi, Taklitle değil taktik ve takiple yürümek isteyen bir anlayışla uzun ömürlü olmanın formülünü de ortaya koymaktadır.
Erzincan’ın yeni internet portalı Erzincan Rehberi, zengin içerik ve hızlı erişimiyle hizmet vermeyi ilke edinen, Erzincan hakkında, sosyal, ekonomik, sektörel ve kişisel tanıtımların en doğru ve en yeterli seviyeye ulaştığı bir yerel arama motoru olmayı amaçlamaktadır.

Erzincan Rehberi'nde neler var?

Erzincan’da faaliyet gösteren yerel, ulusal ve uluslararası firmaların tanıtım bilgilerini, adres ve kısa yol tariflerini en güncel haliyle barındıran Erzincan Rehberi, sektörel tanıtıma yeni bir boyut kazandırırken, şehrin coğrafi ve sosyal yapısını da göz ardı etmeyerek uzman bir yaklaşım benimsemiş, metin ve fotoğraf desteği ile şehrin tahlilini en doğru biçimde ortaya koymayı başarmıştır.
‘Yaşadığımız şehrin ihtiyaçlarını elimizden gelen boyutuyla gidermek’ gayreti içinde olan Erzincan Rehberi, Yerel Arama Motoru olmak yolunda gücünü Erzincan sevgisinden ve tek yürek olabilmeyi başarmış ekibinden almaktadır.
Erzincan Rehberi; gelişen bilişim dünyasına paralel olarak, Erzincan’ın daha iyi hizmetlere ulaşabilmesi ve Erzincan’ın dış dünyaya layıkıyla tanıtılması için verilmesi gereken emek ve özveriden, bilgi ve mücadeleden geri durmayacağını şehir ahalisine ve Erzincan’ı tanımak isteyen herkese arz etmektedir.

Web Site: Erzincan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder